Wijs een ander op de pagina   Contactgegevens SORAG-Akademie   Contactgegevens SORAG-Akademie   SORAG-Akademie op Twitter   SORAG-Akademie op Facebook

DOCENTEN:


Onze docenten stellen zich graag aan je voor.Petra Driesen (1961) geeft al sinds 1995 leiding aan haar eigen hondenschool en is geïnteresseerd in zowel het welzijn van dieren als mensen. Zij werkt als holistisch gedragstherapeut voor dieren en het welzijn van mens en dier staat daarbij voorop, zowel fysiek, als op mentaal, emotioneel en zielsniveau. Zo past zij haar kennis onder andere toe als orthomoleculair therapeut en werkt zij met NLP (neuro linguïstisch programmeren), voedingsadviezen en verschillende natuurlijke geneeswijzen.

 

Petra’s vak is tevens haar hobby en diergedrag is dan ook haar fascinatie. Het optimaliseren van de kwaliteit van leven van mens en dier is zowel haar werk als haar grote passie. Daarnaast werkt zij ook voor mensen met een fysieke beperking bij het opleiden van (hulp)honden en organiseert zij speurlessen en waterwerk voor deze doelgroep. Petra werkt het liefst met mens en dier in de natuur. Om die reden heeft zij Bushcraft dogs opgericht, dat cursussen organiseert voor mensen met honden. Ook geeft zij gedragscursussen voor puppy’s en volwassen honden. Daarnaast beoefent zij al jarenlang krachtsport en yoga.

 

Petra Driesen is docent voor de cursus:


Medische Basiskennis Honden en Katten
Diertherapeut
Opleiding Diergezondheid adviseur
Homeopathie voor Dieren
Homeopathie voor Dieren specialisatie
Natuurgeneeskunde voor Dieren
Hondengedrag