Opleiding Opleiding Personal Coaching specialist | SORAG Opleidingen en Cursussen

SORAG-Personal Coaching specialist

We leven in een gecompliceerde tijd. De hele dag worden we overspoeld met indrukken, zoals nieuws via radio, tv en internet. Ook thuis en op ons werk worden we voortdurend geconfronteerd met telefoontjes, sms'jes, e-mails, en informatie via ontelbare andere communicatiemiddelen. En dan moeten we ook nog onze sociale contacten onderhouden, sporten, carrière maken, problemen oplossen en omgaan met de agressie om ons heen. De afgelopen decennia is de wereld voor onszelf en om ons heen zo veranderd, dat we nauwelijks meer aan onze rust toekomen. Dat laatste breekt steeds meer mensen op en je ziet dan ook steeds vaker mensen gestrest en uiteindelijk ziek worden door de stortvloed aan indrukken.

Het heeft weinig zin om ons aan al die invloeden te onttrekken, want dat lukt alleen wanneer je als kluizenaar leeft. We kunnen niet meer functioneren zonder de moderne communicatiemiddelen en we hebben er ook heel wat profijt van. Het is heel goed mogelijk om in deze hectische tijd het hoofd koel te houden. Daar zijn een aantal technieken en therapievormen voor ontwikkeld die ervoor zorgen dat mensen de negatieve invloeden van het moderne leven om kunnen buigen in positieve ervaringen. Omdat ieder mens anders is wordt daarbij de manier van benaderen en behandelen nauwkeurig op de betreffende persoon afgestemd.


Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) stelt ons in staat om de verschillende vormen van innerlijke beleving te onderscheiden en het menselijke vermogen in kaart te brengen. Het reikt mensen concrete, leerbare technieken aan om inzicht te krijgen in het menselijke handelen en op welke manieren dit creatief kan worden ingezet. En mocht er toch een teveel aan indrukken en emoties ontstaan, dan is het beheersen van de stress die daardoor ontstaat heel goed te realiseren. Dat kan door toepassing van een groot aantal natuurgeneeswijzen, maar bijvoorbeeld ook door middel van yoga, affirmeren en visualiseren. Tijdens deze opleiding onderga je gaandeweg ook persoonlijk een groeiproces.

DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD
Een groot aantal technieken en mogelijkheden van personal coaching, het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, verschillende sociaal-psychologische processen bij het coachen, toepassing van NLP, veranderingsprocessen en het versimpelen van problemen, de lichamelijke en psychische gevolgen van stress alsmede het onderkennen en behandelen ervan.

Bij deze opleiding ontvang je een proeflicentie van het VIG-computerprogramma, het Vademecum Integrale Geneeswijzen. Dit is het meest complete programma op het gebied van onder andere natuurlijke, homeopatische en orthomoleculaire geneesmiddelen, alsmede vitamines en veel informatie over natuurlijke behandelwijzen.

Wil je meer informatie of een studieadvies?

Deze opleiding bestaat uit de modulen:
Medische Basiskennis hbo
NLP
Personal Coaching
Stresscoaching

Andere op SORAG-Specialisten opleidingen toegespitste opleidingen zijn:
SORAG-Gezondheid specialist
SORAG-Homeopathie specialist
SORAG-Reflexologie specialist
SORAG-Bachbloesem specialist
SORAG-Kruiden- en Voeding specialist
SORAG-Diergezondheid adviseur
SORAG-Orthomoleculair Voeding specialist
SORAG-Massage- en Ontspanning specialist
SORAG-Psychologie specialist
SORAG-Spiritueel Gezondheid specialist
SORAG-Natuurgeneeskunde specialist

Het is alleen mogelijk om voor iedere module afzonderlijk via de cursusinformatiepagina van de module een inhoudsopgave te bekijken.

Onder de omschrijving van deze opleiding vind je de verschillende modules die in deze opleiding zijn opgenomen.

Door op de link te klikken kom je rechtsreeks op de betreffende cursusinformatiepagina terecht.

OMVANG

Deze volledig schriftelijke studie omvat circa 3700 pagina's op A5-formaat

HUISWERK

inzenden per post of digitaal via internet

STUDIEBELASTING

bij 2 lessen per maand 8-10 uur per week 

NIVEAU

hbo-niveau

CURSUSAANVANG

je kunt op elk gewenst moment met de opleiding starten

VOOROPLEIDING

toegankelijk vanaf mbo-niveau

STUDIEMATERIAAL

het lespakket bevat een fraai opbergsysteem en is inclusief alle benodigde studiematerialen en/of boeken

STUDIEVERKLARING

wordt na afsluiting van elke cursusmodule en inzending van het huiswerk kosteloos verstrekt

EXAMEN 

je kunt desgewenst tijdens de studie voor de verschillende modulen afzonderlijk een digitaal thuisexamen afleggen

ERKENNING

ACCREDITATIECODE KTNO

K5383

ECTS PUNTEN

26.5 ECTS

De gedrukte proefles is tevens de eerste les van de cursus waarvoor je deze proefles aanvraagt. Deze proefles zal bij het doen van een definitieve inschrijving verrekend worden.

De SORAG respecteert je privacy en verkoopt je gegevens niet aan derden. Meer informatie vind je in het privacy statement.


Ik verzoek een proefles te ontvangen van: SORAG-Personal Coaching specialist

   
:


* = Verplicht invulveld

Betaalmethode

 Door het bedrag van € 43.85 zelf per direct over te maken. Het bedrag dient direct na het doen van de aanvraag overgemaakt te worden naar IBAN-bankrekening NL61 RABO 0119 0480 27 t.n.v. de SORAG o.v.v. de naam van de aanvrager en de cursusnaam van de cursus waarvoor je de proefles hebt aangevraagd.


 Betaling ineens proefles door € 43.85 inclusief verzendkosten over te maken via
( Betaling via IDeal is alleen mogelijk vanaf een Nederlandse IBAN-bankrekening en alleen voor betaling van het gehele lesgeldbedrag. )  


Wanneer ik besluit mij binnen drie maanden na ontvangst van de proefles voor deze cursus in te schrijven wordt de betaling van de proefles met het lesgeld van de betreffende cursus verrekend.