Opleiding Opleiding Spiritueel Gezondheid specialist | SORAG Opleidingen en Cursussen

SORAG-Spiritueel Gezondheid specialist

Spiritualiteit geeft je de mogelijkheid om zieke en gezonde mensen op een andere, diepgaander manier te benaderen. Het leert je in te zien waarom mensen ziek zijn of zich ongelukkig voelen en waarom bepaalde behandelingen niet of nauwelijks effect hebben. Maar daarnaast geeft spiritueel zelfonderzoek je de mogelijkheid meer van jezelf te leren kennen en je mogelijkheden als mens en therapeut te vergroten. De ziel is een onuitputtelijke bron van geluk en creativiteiten biedt vele mogelijkheden tot ontplooiing. Wanneer er op zielsniveau iets misgaat, kan dat behoorlijk wat negatieve gevolgen hebben.


Iedereen beschikt over intuïtie, maar die is in de loop van iemands leven vaak behoorlijk weggezakt. In deze opleiding komen het functioneren, ontwikkelen en gebruiken van je intuïtie aan bod, waardoor je als therapeut beter in staat bent om beslissingen te nemen en de gedragingen van anderen te doorzien. Het ontwikkelen van de intuïtie vergroot de eigenwaarde, maar leert iemand ook respect te hebben voor zijn medemens. Zo is het ook met de spirituele ontwikkeling, waaraan de mens in deze hectische tijd nog nauwelijks toekomt. En dat terwijl spiritualiteit de kwaliteit van het leven sterk kan verhogen en in sommige gevallen zelfs onmisbaar is voor het behoud van een goede gezondheid. Het leert mensen te geloven in zichzelf en in zijn eigen krachten.

Magnetiseren stelt je in staat om een groot aantal klachten en blokkades op te heffen en komt dan ook uitgebreid aan de orde. De energie waarmee je werkt is de energie die je uit het universum opneemt en ter genezing aan anderen overdraagt. Het kost je als therapeut geen energie: je leert hoe je deze energie door kunt geven. Zowel cliënten als therapeuten zijn zich vaak niet bewust over hoeveel innerlijke kracht ze beschikken om zichzelf te genezen en gezond te blijven. Het bereiken van een emotioneel evenwicht, positief denken en het feit dat ziekten vaak signalen van de ziel zijn, vormen daarbij belangrijke factoren.

DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD
Nagenoeg alle mogelijkheden om vanuit een spirituele achtergrond aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid van mensen te werken komen aan bod, evenals de technieken van het magnetiseren, het ontwikkelen van de intuïtie en het verkrijgen van inzicht in het samenspel tussen lichaam en geest.

Bij deze opleiding ontvang je een proeflicentie van het VIG-computerprogramma, het Vademecum Integrale Geneeswijzen. Dit is het meest complete programma op het gebied van onder andere natuurlijke, homeopatische en orthomoleculaire geneesmiddelen, alsmede vitamines en veel informatie over natuurlijke behandelwijzen.

Wil je meer informatie of een studieadvies?

Deze opleiding bestaat uit de modulen:
Innerlijke Kracht
Intuïtieve Ontwikkeling
Magnetiseren
Medische Basiskennis hbo
Spirituele Ontwikkeling

Andere op SORAG-Specialisten opleidingen toegespitste opleidingen zijn:
SORAG-Gezondheid specialist
SORAG-Homeopathie specialist
SORAG-Reflexologie specialist
SORAG-Bachbloesem specialist
SORAG-Kruiden- en Voeding specialist
SORAG-Diergezondheid adviseur
SORAG-Orthomoleculair Voeding specialist
SORAG-Massage- en Ontspanning specialist
SORAG-Personal Coaching specialist
SORAG-Psychologie specialist
SORAG-Natuurgeneeskunde specialist

Het is alleen mogelijk om voor iedere module afzonderlijk via de cursusinformatiepagina van de module een inhoudsopgave te bekijken.

Onder de omschrijving van deze opleiding vind je de verschillende modules die in deze opleiding zijn opgenomen.

Door op de link te klikken kom je rechtsreeks op de betreffende cursusinformatiepagina terecht.

OMVANG

Deze volledig schriftelijke studie omvat circa 3400 pagina's op A5-formaat

HUISWERK

inzenden per post of digitaal via internet

STUDIEBELASTING

bij 2 lessen per maand 8-10 uur per week 

NIVEAU

hbo-niveau

CURSUSAANVANG

je kunt op elk gewenst moment met de opleiding starten

VOOROPLEIDING

toegankelijk vanaf mbo-niveau

STUDIEMATERIAAL

het lespakket bevat een fraai opbergsysteem en is inclusief alle benodigde studiematerialen en/of boeken

STUDIEVERKLARING

wordt na afsluiting van elke cursusmodule en inzending van het huiswerk kosteloos verstrekt

EXAMEN 

je kunt desgewenst tijdens de studie voor de verschillende modulen afzonderlijk een digitaal thuisexamen afleggen

ERKENNING

ACCREDITATIECODE KTNO

K5385

ECTS PUNTEN

26 ECTS

 


De gedrukte proefles is tevens de eerste les van de cursus waarvoor je deze proefles aanvraagt. Deze proefles zal bij het doen van een definitieve inschrijving verrekend worden.

De SORAG respecteert je privacy en verkoopt je gegevens niet aan derden. Meer informatie vind je in het privacy statement.


Ik verzoek een proefles te ontvangen van: SORAG-Spiritueel Gezondheid specialist

   
:


* = Verplicht invulveld

Betaalmethode

 Door het bedrag van € 43.85 zelf per direct over te maken. Het bedrag dient direct na het doen van de aanvraag overgemaakt te worden naar IBAN-bankrekening NL61 RABO 0119 0480 27 t.n.v. de SORAG o.v.v. de naam van de aanvrager en de cursusnaam van de cursus waarvoor je de proefles hebt aangevraagd.


 Betaling ineens proefles door € 43.85 inclusief verzendkosten over te maken via
( Betaling via IDeal is alleen mogelijk vanaf een Nederlandse IBAN-bankrekening en alleen voor betaling van het gehele lesgeldbedrag. )  


Wanneer ik besluit mij binnen drie maanden na ontvangst van de proefles voor deze cursus in te schrijven wordt de betaling van de proefles met het lesgeld van de betreffende cursus verrekend.