Studiegids download SORAG Opleidingen en Cursussen

SORAG Studiegids

Om de studiegids te kunnen bekijken dient je computer het programma Acrobat Reader te bevatten. Is dat niet het geval, dan kun je dit programma binnen enkele minuten gratis downloaden.

Download Acrobat Reader

De SORAG heeft veel aandacht voor het milieu en de gezondheid van mens en dier. Het drukken en verzenden van een studiegids belast het milieu en daarom verzenden wij liever geen gedrukte studiegidsen meer.

Om je toch een goed indruk te geven van ons totale cursusaanbod kun je de digitale studiegids downloaden. Naar keuze kun je deze digitale studiegids helemaal uitprinten, of één of meerdere pagina's. Deze digitale studiegids is altijd up-to-date en je kunt er direct over beschikken.
 
Je kunt de informatie van elke cursus of opleiding bekijken door de digitale studiegids te downloaden of door de cursusinformatie direct op website te bekijken:
 
 
 

Nieuwsbrief


Naast het downloaden van de digitale studiegids is het ook mogelijk kosteloos de SORAG-Nieuwsbrief met onder andere de laatste ontwikkelingen op medisch gebied, informatie over nieuwe en bestaande cursussen, boekbesprekingen, een quiz, gratis cursussen, ervaringen van cursisten en docenten alsmede lesgeldkortingen te ontvangen.
 
Wil je onze Nieuwsbrief ontvangen meld je dan nu aan.