Vragen / Studieadvies SORAG Opleidingen en Cursussen

Vragen / Studieadvies

Om alvast op de meeste via dit formulier gestelde vragen voor uit te lopen willen wij deze alvast voor jou beantwoorden.

Is het een klassikale of een thuisstudie?
Alle aangeboden opleidingen zijn volledig schriftelijke beroepsvormende opleidingen waarbij je het lesmateriaal in een gedrukte vorm ontvangt en je de mogelijkheid hebt huiswerk per post of via internet in te zenden.

Ik had graag wat meer informatie over deze studie:
Vanwege milieu besparende redenen geven wij al een geruime tijd geen gedrukte studiegids meer uit. Om jou een zo duidelijk mogelijk beeld van de studie te geven hebben wij alle beschikbare gegevens op de cursus/ opleiding informatiepagina samengevoegd. Zo vind je op de betreffende informatiepagina een omschrijving, de inhoudsopgave, de details en een gratis te downloaden proefles.

Zijn er naast het lesgeld nog bijkomende kosten?
Naast het lesgeld en administratiekosten zijn er buiten het examengeld geen extra/bijkomende kosten. Wil je een diploma behalen dan dien je hiervoor een examen af te leggen. De examenkosten zijn voor Nederland € 45,00. Voor buiten Nederland is dat € 50,00.

Hoe zit het met het inschrijven voor een opleiding met een mogelijke vrijstelling?
Inschrijven met een mogelijke vrijstelling doen je voor de volledige opleiding. Na ontvangst van de inschrijving zal gekeken worden of er recht is op een vrijstelling. Stuur hiervoor de benodigde zaken per mail naar ons secretariaat. Na het toekennen zal de inschrijving in een aangepaste vorm verwerkt worden en zal de studieduur en het lesgeld aangepast worden.

Vul voor verdere vragen of een studiedavies het onderstaande formulier in.

   
:
: